Home » BLOG » Da li je ovo dokaz da je LOTO NAMEŠTEN?

Da li je ovo dokaz da je LOTO NAMEŠTEN?

Blogovanje!

Svrha ovog teksta nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava umorne radničke klase. Ko se prepozna, neka mu je sa srećom!

Nacionalna Lutrija „Topalović“ saopštila je da je na izvlačenju nedavno održanog milionitog kola igre na sreću „Loto Topalović“ došlo do tehničke greške najverovatnije izazvane ljudskim faktorom, odnosno omaškom operatera angažovanog na izvlačenju, tako što je na ekranu greškom ispisan broj 21, umesto 27.

„Uveravamo igrače i širu javnost da nastave da nam veruju, jer osim pogrešno unetog broja, odnosno greške operaterke Kristine, nije bilo nikakvih drugih sumnjivih radnji koje bi dovele u pitanje regularnost izvlačenja, što su potvrdili i članovi Komisije za izvlačenje brojeva koju čine: Maksimilijan Topalović, Aksentije Topalović i Laki Topalović“ –  saopštio je portparol lutrije Milutin Topalović, sin Aksentija, unuk Maksimilijana i praunuk Pantelije Topalovića, začetnika igara na sreću u Srbiji.

loto 1

Maksimilijan Topalović

Milutin je dodao i to da postoji mogućnost da je izvesni Bili Piton sa operaterom loto bubnja učestvovao u zaveri, a sve u cilju nameštanja prodaje „Lutrije Topalović“ za male pare.

S tim u vezi, istakao je Milutin, Laki Topalović će lično sprovesti istragu sa svojim bratom Đurom i ispitati sve navode koji ukazuju da je tu bilo nečeg više od greške.

Hronologija, ili kako se dogodila mućka sa loto zavlačenjem

Milioni gledalaca igre na sreću „Loto Topalović“ nisu mogli da veruju svojim očima kada se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

Pre samog izvlačenja brojeva iz bubnja, Đenka zvani „Đavo“, svetski putnik i jedan od vlasnika loto bubnja, zvučne aparature za izvlačenje kuglica, predstavio je javnosti novi bubanj, pomoću kojeg se svuda u svetu srećni dobitnici nasumičnim izvlačenjem brojeva  nagrađuju, a kod nas zavlače.

loto 2

Đenka zvani „Đavo“, svetski putnik i jedan od vlasnika Loto bubnja

„Poštovani gledaoci, kao što ste obavešteni preko sredstava javnog informisanja i na vašim uplatnim mestima, loto izvlačenje će se u našem i u vašem gradu od večeras po prvi put zavlačiti umesto izvlačiti“, rekao je ushićeno operater igara na sreću Đenka i ponosno pokazao prisutnima i komisiji najnoviju aparaturu donetu iz kineske provincije „Za je ba o sam vas“.

„Ton bubnjevi su savršentvo tehnike, ton bubnjevi su oči i uši sveta“, naglasio je on, nakon čega je voditeljka Kristina započela sa čitanjem brojeva sa kuglica koje su po prvi put mogle, pored nežnog glasa šlager pevača i predivne pesme “ svi vi što maštate o sreći“  –  i da se čuju na malim ekrenima naših TV prijemnika.

Kristina

Kristina

I taman, kada se činilo da sve ide svojim tokom, na ekranu se pojaviio broj 21, dok se na bubnju video broj 27.

Krstina se u početku nije dala zbuniti, ali kada joj je postalo jasno da nešto nije u redu, otišla je do upravljačkog centra loto sistema i rekla „serem vam se u ton bubanj“.

loto 3

Otkrivena prevara

U tom trenutku u studiju je nastao haos, lom i opšti metež, koji je naglo prekinuo Kristinin otac Bili Piton, tako što je isključio kablove i prekinuo prenos koji je tekao uživo, što je samo dodatno uzburkalo javnost koja je strpljivo očekivala da će neko od njih postati loto milijarder i dobitnik kombinacije koja mu može promeniti život iz korena.

 

Loto bubanj nakratko završio u policiji

Po nalogu nadležnog tužilaštva i resornog ministra Unutrašnjih dela, tonski loto bubanj je završio u policiji.

Hapšenje bubnja je izvršio poznati tužilac ovdašnje varoši, gospodin Rajković, brat nestalog Rajkovića, kome sada posle ovakvog loto skandala nije ništa. Ubili su ga k’o zeca!

loto 6

Visoko na zadatku. Tužilac Rajković i žandarmi

U očekivanju raspleta – ko je odgovoran za ovakav loto skandal i da li je u pitanju bio samo ljudski faktor, greška ili pak nešto drugo, ekskluzivno objavljujemo i sliku sa današnjeg ispitivanja i poligrafskog testiranja organizatora igara na sreću.

Napominjemo da fotografija nije prikladna za mlađe od 18 godina i one sa zdravstvenim problemima, pa preporučujemo da se pre njenog posmatranja obavezno posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom!

ispitivanje

Priznaj lepo i Đura će da ti oprosti – „uznemirujuća fotografija poligrafisanja“

 

Dobre vesti: Mirko Topalović preuzeo igre na sreću

Prema poslednjoj informaciji nakon ostavke direktora Lutrije „Topalović“, čelnu poziciju je preuzeo Mirko Topalović, sin Lakija, unuk Aksentija, praunuk Maksimilijana i čukununuk Pantelije Topalovića – čovek koji je veći Pantelija i od samog Pantelije, i kome dugujemo zahvalnost što smo uopšte živi u igrama kojima nas uveseljavaju svaki dan.

loto 7

Mirko Topalović. Veći Pantelija od samog Pantelije

 

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora Mirko je okupio sve zaposlene, izdrao se na njih i rekao: E, od danas ima da slušate mene ili vas neće biti, jel vam jasno?

Jasno!

Ekipa Info Sloge

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*