Home » OBAVEŠTENJA » ZAVRŠENE ŠESTE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

ZAVRŠENE ŠESTE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

U Brzeću su juče završene šeste po redu radničke sportske igre u organizaciji Udruženih sindikata Srbije Sloga, a pobednik u ukupnom plasmanu je Sindikat Sloga-GSP Beograd. Drugo mesto je osvojila ekipa Sloga – Protent iz Obrenovca, a treće mesto ekipa Gradske čistoće Beograd.

Prvo mesto i prelazni pehar  pripali su Sindikatu Sloga GSP

Prvo mesto i prelazni pehar pripali su Sindikatu Sloga GSP

Na svečanoj ceremoniji zatvaranja najuspešnijim ekipama i pojedincima, pehare i medalje su uručili: Željko Veselinović, predsednik Sloge, Mira Basta, predsednik Sloga- GSP i Milan Petrić, potpredsednik Sloge i predsednik Nezavisnog sindikata JKP Gradska čistoća.

Željko Veselinović je u završnom govoru, čestitao svim učesnicima na uspehu i osvojenim medaljama, ali se osvrnuo i na loše stvari koje se spremaju po radnike, posebno promenu Zakona o radu.

“Zato, na protestima koje ćemo organizovati, želim da sa istim ovakvim tamičarskim nabojem, sa jedinstvom i slogom, krenemo protiv onih koji ta prava žele da nam uskrate”, kazao je Veselinović propraćen burnim ovacijama i skandiranjem “Sloga”.

Inače, na ovogodišnjim sportskim igrama koje su trajale pet dana, učešće u različitim sportskim disciplinama je uzelo oko 400 takmičara,  podeljenih u petnaest ekipa, koje su se nadmetale u deset disciplina.

Više detalja o igrama u narednim danima, a Bilten sa igara moći ćete da preuzmete sa zvaničnog sajta Sloge.

Informativna služba RSI

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*