Home » KAMPANJE » VIDEO: ŠTA NAM DONOSI ZAKON O RADU

VIDEO: ŠTA NAM DONOSI ZAKON O RADU

Beograd, 27.jun 2014. godine – Nakon najava najviših predstavnika Vlade Srbije da će se izmene Zakona o radu doneti bez javne rasprave i da će se usvojiti u parlamentu odlukom skupštinske većine, Udruženi sindikati Srbije”Sloga” održali su u četvrtak, 26. juna 2014. godine, svoju javnu raspravu, u beogradskom Centru za Kulturnu dekontaminaciju .

Na javnoj raspravi, prisutnima je prezentovana detaljna analiza našeg sindikata o pojedinim zakonskim rešenjima prema predloženim odredbama u poslednjoj verziji koja je objavljena na sajtu Ministarstva rada.

Moderator i domaćin prezentacije ispred  Udruženih sindikata  Srbije”Sloga” bila je Jasmina Maričić Vukotić, potpredsednik USS ”Sloga” i inspektor rada, a učeće u diskusiji uzeli su eminentni stručnjaci iz oblasti radnog zakonodavstva, predstavnici sindikata, udruženja poslodavaca, stručne javnosti, nevladinih organizacija i medija.

Izlaganja ostalih učesnika pojedinačno objavićemo u posebnoj vesti.

Informativna služba USS Sloga

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content