Home » PRENOSIMO » Tražio platu, odsekli mu prste

Tražio platu, odsekli mu prste

Varšava — Jedan Poljak je zatražio od poslodavaca da mu isplate neisplaćenu platu, koji su ga odvukli u šumu, odsekli mu četiri prsta, a potom ga i izboli nožem.

geld

Dvojicu preduzetnika kod kojih je povredjeni 23-godišnji mladić iz Katovica bio zaposlen na radovima u Grujcu na jugu Poljske, policija je optužila za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda.

Mladić se u utorak oko podneva pojavio polunag i bos, sav okrvavljen iz šume pored puta i potom pao od iscrpljenosti.

Očevici su pozvali policiju i hitnu pomoć, a nakon višečasovne operacije njegovo stanje je stabilizovano.

Vozačima koji su se zaustavili da mu pomognu i pozvali hitnu pomoć stalno je ponavljao – „hteli su da me ubiju“ i najpre se mislilo da je u pitanju obračun mafija.

„Kada su ga našli bio je polunag. Na desnoj ruci su mu odsečena četiri prsta. Uz to imao je dve rane na vratu. Motiv zverskog napada bio je novac,“ kazala je televiziji TVN24 Ana Šledzona iz lokalne policije u Radomu.

Mladić je u utorak tražio od dvojice šefova da mu konačno isplate zaostale plate, a kada su odbili, zapretio je da će ih tužiti sudu. Na to su ga odvukli u šumu, osakatili, izboli nožem i ostavili.

Juče su uhapšeni, a danas optuženi za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda. U pitanju je, kako su saznali poljski mediji, suma od svega nekoliko stotina evra.

IZVOR: BETA

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content