Home » OBAVEŠTENJA » Sloga u Socijalno ekonomskom savetu grada Kragujevca
Sloga u Socijalno ekonomskom savetu grada Kragujevca

Sloga u Socijalno ekonomskom savetu grada Kragujevca

Izvor: ritamgrada.rs, sloga.org.rs

Kragujevac, 26.12.2016. – Na danas održanoj sednici Socijalno ekonomskog saveta grada Kragujevca imenovani su novi članovi.

U radu tog tela od sada će ulestvati  i Jugoslav Ristić, predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, Sandra Radosavljević, predsednica Sindikata gradskih uprava i Dragan Ilić, predsednik samostalnog sindikata “Zastava oružje“.

Predstavnici sindikata “Sloga“ i “Nezavisnost“ moći će da prisustvuju sednicama i daju predloge ali bez prava odlučivanja.

Iako je uloga članova savetodavna, predsedavajući Branko Veljović, je istakao da je za Savet bitno da ima što bolju reprezentativnost i da je važno mišljenje svih udruženja i asocijacija, jer tek tada, rad je kvalitetniji i bolji.

Savet je podržao i zahtev sindikata “Nezavisnost“ za povećanje zarada zaposlenima u komunalnom sektoru, konstatovali da je to pitanje koje se tiče republičke nadležnosti i uputili na Socijalno ekonomski savet Srbije.

Sednici su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, članovi Socijalno ekonomskog saveta, Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu i Radomir Erić član veća za privredu.

Udružene sindikate Srbije „Sloga“ predstavljao je potpredsednik USS „Sloga“, Predrag Đurić, koji je i predsednik Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“.

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top