Home » OBAVEŠTENJA » Sloga obeležila devet godina postojanja

Sloga obeležila devet godina postojanja

Beograd, 27.12.2016. – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ danas su u krugu kolega, prijatelja sindikata i saradnika obeležili devet godina od svog nastanka.

Skromna svečanost je održana u prostorijama sindikata u Beogradu, a kako se bliži kraj 2016. godine, ovo je ujedno bila i prilika za malo opuštanja, bolje upoznavanje i prikupljanje pozitivne energije i snage za period koji sledi.

I ovo godine zaredom, naši prijatelji iz beogradske Pekare – poslastičarnice Ivanović poklonili su rođendansku tortu na kojoj je brojem devet simbolično ocrtan broj godina postojanja sindikata.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ su zvanično osnovani 25.12.2007. godine kao odgovor na uspavane i birokratizovane Srpske sindikate i važe za najborbeniji radnički sindikat u Srbiji.

Sindikat Sloga je i jedini javno deklarisani sindikat levice koji je primljen u punopravno članstvo Svetske federacije sindikata (WFTU), organizacije radnika koja broji više od 100 miliona članova širom sveta.

Informativna služba

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*