Home » OBAVEŠTENJA » Sloga reprezentativna u Centru za socijalni rad Šabac

Sloga reprezentativna u Centru za socijalni rad Šabac

Izvor: Sajt Sindikata zdravstva i socijalne zaštite Sloga

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Sindikat „Sloga“ u ustanovi Centar za socijalni rad Šabac  za nepunih mesec dana od osnivanja  postao REPREZENTATIVAN !

Najveći doprinos ovakvom uspehu duguje se predsedniku sindikata Sloga u toj ustanovi Nikoli Markoviću koji je sa svojim timom u rekordnom roku pridobio  veliko poverenje radnika i time postao najmlađi sindikat u ovoj ustanovi.

Ipak, najveća zahvalnost se duguje radnicima, sada članovima sindikata “Sloga”, koji su nam ukazali poverenje i pristupili našem sindikatu – rekao je predsednik USS “Sloga”- sindikata zdravstva i socijalne zaštite  Predrag Đurić.

Utvrđivanju reprezentativnosti pored predstavnika poslodavca, prisustvovali su i Nikola Marković predsednik Sindikata Sloga Centar za socijalni rad Šabac, potpredsednici Sidikata Sloga Centar za socijalni rad Šabac: Dejan Stošić i Jovana Danilović, predsednica Sindikata Sloga Opšta bolnica Šabac Maja Milićević i predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ sindikata zdravstva i socijalne zaštite Predrag Đurić

Iskreno se nadamo da će nam ova reprezentativnost poboljšati napore u ostvarivanju socijalnog dijaloga u ustanovi  i omogućiti da što pre započnemo pregovore za zaključivanje Pojedinačnog kolektivnog ugovora za zaposlene u centru za socijalni rad Šabac, a sve u cilju unapređenja socijalnog i materijalnog položaja zaposlenih i zaštiti radnih prava.- istakao je Nikola Marković, predsednik sindikata Sloga Centar za socijalni rad Šabac.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“- Sindikat zdravstva i socijalne zaštite im čestitaju na reprezentativnosti i žele puno uspeha u daljem radu.

 

http://www.sloga-zdravstvo.org.rs

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*