Home » SLOGA VESTI » Sloga: Posle Vučićevog apela verujemo da su građani u dijaspori u stanju šoka

Sloga: Posle Vučićevog apela verujemo da su građani u dijaspori u stanju šoka

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ apel predsednika Srbije na naše ljude u dijaspori da se vrate što pre kućama, jer navodno ovde ima sve više posla i da ekonomski standard raste, ocenjuju besmislenim i očajnim potezom čoveka koji sve više živi van realnosti.

Verujemo da su naši radnici i građani koji žive u dijaspori u stanju šoka, slušajući njegove bajke i svakodnevne besede o izmišljenom blagostanju Srbije.

Građani koji žive i rade u dijasapori najviše strepe zbog njegove katastrofalne spoljne i ekonomske politike, koja ih zapravo objektivno plaši da će Srbiji zbog neusklađenosti sa EU biti ukinut bezvizni režim i da će morati da se vrate u Srbiju, ostanu i da žive gladni u kavezu „Ekonomskog tigra“.

Vredni radnici iz svoje države ne odlaze u inostranstvo iz besa, bahatosti i želje da postanu građani druge nacije, već isključivo odlaze zbog siromaštva i bede, malih plata i penzija, kao i kupovne moći, koju je, uostalom, nedavno potvrdila i premijerka Ana Brnabić, kada je rekla pred kamerama da bi sa platom od 40.000 dinara mogla da živi samo par dana.

Građani Srbije beže i od nepismenih, polupismenih i poluusmenih kadrova koji upravljaju ovom namučenom i opljačkanom zemljom, odlaze zbog neodgovorne vlasti koja ih svakodnevno „bindžuje“ ratnim pretnjama iz okruženja, a sve one koji se usude da ih kritikuju ili pitaju nešto što je u demokratskom svetu sasvim normalno, naziva domaćim izdajnicima i stranim plaćenicima.

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.
Skip to content