Home » PROTEST » Sa radnicima svih zemalja, za svet bez iskorištavanja, ratova i izbeglica

Sa radnicima svih zemalja, za svet bez iskorištavanja, ratova i izbeglica

Solun – Beograd, 24.06.2017. – Danas u Grčkoj u gradu Solunu počinju dvodnevne anti – ratne demonstracije sindikata Balkana protiv NATO-a u organizaciji najborbenijeg grčkog sindikata P.A.M.E.  (All Workers Militant Front).

U akciji  pod nazivom “ Sa radnicima svih zemalja, za svet bez iskorištavanja, ratova i izbeglica „, pored mnogobrojnih sindikata iz Italije, Kipra, Turske, Egipta, Palestine i drugih, učešće uzimaju i Udruženi sindikati Srbije “Sloga” čijem je lideru Željku Veselinoviću ukazana velika čast da bude govornik na velikom mitingu koji počinje u 13 časova po lokalnom vremenu i koga će prenositi direktnno grčka nacionalna televizija.

Željko Veselinović

“Pred više od 20 predstavnika sindikata iz celog sveta izabran sam jednoglasno da se obratim radnicima i građanima Grčke na velikim anti-ratnim i anti NATO demonstracijama. Moj govor će biti na srpskom jeziku i biće direktno prenošen na nacionalnoj televiziji. Ponosan sam, jer smatram da ovakvu čast ni jedan predstavnik sindikata iz Srbije do sada nije imao. Ovo je još jedan pokazatelj da je Sloga postala cenjen i poštovan sindikat i van granica Srbije”, kaže prvi čovek Udruženih sindikata Srbije “Sloga” Željko Veselinović.

Informativna služba

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*