Home » OBAVEŠTENJA » RADNIČKO-SPORTSKE IGRE JAČAJU RADNIČKU SLOGU

RADNIČKO-SPORTSKE IGRE JAČAJU RADNIČKU SLOGU

Članovi Udruženih sindikata Srbije Sloga – Novog sindikata zdravstva Srbije, održali su dvanaeste po redu tradicionalne radničko-sportske igre. I ovog puta je međusobno sportsko nadmetanje, medicinska obuka, upoznavanje i jačanje timskog duha i sloge, u potpunosti opravdalo postojanje ovakvih vidova organizovanosti radničke klase.

Ženska odbojkaška ekipa Novog sindikata Kliničkog centra Srbije

Ženska odbojkaška ekipa Novog sindikata Kliničkog centra Srbije

Kraj Borskog jezera, na sportskim terenima hotela „Jezero“, u periodu od 14 do 18 jula, u organizaciji USS Sloga – Novog sindikata zdravstva Srbije, održane su dvanaeste po redu tradiocionalne radničko-sportske igre.

Preko 200 medicinara iz više gradova i zdravstvenih ustanova takmičilo se međusobno, a ekipnu pobedu je odnela ekipa Kliničkog centra Srbije ispred KBC Zvezdara i Instituta za majku i dete.

obrazovanje

Pored sportskih takmičenja, a u saradnji sa UMST „Sestrinstvo“, za učesnike je održano i nekoliko predavanja iz kontinuirane medicinske obuke.

Info SLOGA

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*