Home » OBAVEŠTENJA » POKRENUTA INICIJATIVA ZA FORMIRANJE GO SLOGA SMEDEREVO
POKRENUTA INICIJATIVA ZA FORMIRANJE GO SLOGA SMEDEREVO

POKRENUTA INICIJATIVA ZA FORMIRANJE GO SLOGA SMEDEREVO

Na sastanku Udruženih sindikata Srbije „SLOGA“ koji je održan juče u Smederevu, čiji je domaćin bio Sindikat Sloga Želvoz, pokrenuta je inicijativa za formiranje Gradskog odbora Sloga – Smederevo, kako bi se što jedinstvenije, složnije i organizaciono delovalo u odbrani radničkih prava zaposlenih u ovom gradu.

smederevosastanak

Ova inicijativa je pokrenuta kao nužna stvarnost, obzirom da je Sindikat Sloga u Smederevu postao najbrojniji po organizovanosti, i da je do sada u ovom gradu već formirano 9 sindikalnih organizacija Sloge, i da su još dve u fazi osnivanja.

Pored navedene inicijative, osnovna ideja sastanka je bila da se svi predstavnici sindikata što bolje upoznaju i naprave zajednički dogovor o organizaciji skupa, gde će biti pozvani svi članovi odbora svih sindikata, i na kojem će se u narednih nekoliko dana govoriti o radno pravnoj zaštiti i pokretanju inicijative za učešće u Socijalno ekonomskom savetu.

Pored domaćina iz Želvoza, sastanku su prisustvovali predstavnici Sloge iz Železare, Gradske bolnice, Doma zdravlja, Čistoće, Pijace, Zelenila i groblja, Parking Servisa i Javnog stambenog preduzeća za toplifikaciju.

Sastanku su prisustvovali i Milena Jocić generalni sekretar Sloge, kao i Mile Čabrić sekretar Sloge Gradskog odbora Beograd.

Info SLOGA

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

  1. dragan smederevo

    Uz male poteskoce polako idemo ka cilju.Pozdrav.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top