Home » OBAVEŠTENJA » JAČANJE SLOGE U BORSKOM OKRUGU

JAČANJE SLOGE U BORSKOM OKRUGU

Bor, 6. septembar 2014. — Nedavno osnovano Regionalno povereništvo Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ u Boru već daje prve konkretne rezultate.

zlatanovic

Ljubiša Zlatanović

Prema rečima Ljubiše Zlatanovića, poverenika Sloge za Borski okrug, osnovane su četiri nove sindikalne organizacije u gradu Boru, a toku su pripreme za osnivanje novih sindikata i u drugim gradovima ovog poznatog srpskog industrijskog i rudarskog kraja.

“Za vrlo kratko vreme smo osnovali četiri nova sindikata čija će težnja biti usmerena ka postizanju reprezentativnosti na nivou poslodavca kako bi se što bolje zastupala prava zaposlenih“, kaže Zlatanović.

“Sloga je sada prisutna u preduzećima kao što su JKP Treći Oktobar, JKP ZOO Vrt, JP Stambene usluge i PRO TEEM odeljenja u Boru. Na tome se nije stalo, već naprotiv, u završnoj fazi je osnivanje i nekoliko sindikata u Majdanpeku, Kladovu i Negotinu“, sa ponosom ističe Zlatanović.

Ljubiša Zlatanović je zaposlen u RTB Bor, gde je istovremeno i predsednik Sindikata Sloga u tom preduzeću, a od skoro je imenovan za poverenika za Borski okrug.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga“ kolegama iz borskog kraja žele puno uspeha u daljem sindikalnom radu, uz poznati rudarski pozdrav “Srećno“, a od sada i sindikalno Složno!

Informativna služba USS „Sloga“

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*