Home » OBAVEŠTENJA » Definitivna odluka o štrajku radnika „Autoprevoza“ ipak sutra

Definitivna odluka o štrajku radnika „Autoprevoza“ ipak sutra

Beograd, 22.10.2014. godine — Nakon celodnevnih pregovora, poslodavac „Autoprevoza a.d.“ iz Gornjeg Milanovca je Štrajkačkom odboru ponudio predlog da rok za isplatu zaostalih plata i iznosa bude do marta naredne godine, a da se u međuvremenu počne sa redovnim isplatama.

Capture

Štrajkači odbor je odlučio da se sutra ujutro, u pola šest, pred sam početak zakazanog štrajka pročita predlog poslovodstva Autoprevoza radnicima i da se oni na licu mesta izjasne da li su za održavanje štrajka ili ne.

Poseban kuriozitet je da su se predstavnici manjinskog Samostalnog sindikata u ovom preduzeću već isjasnili da su protiv štrajka i prihvatili gazdin predlog.

Nezavisni sindikat a.d. Autoprevoz – Sloga, saopštio je ranije da je doneta odluka da zaposleni u tom preduzeću, u četvrtak 23.10 2014. godine,  sa početkom u 6 časova stupe u štrajk koji će se odvijati u krugu Autobuske stanice.

Informativna služba USS „Sloga“

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*