Home » OBAVEŠTENJA » Postignut dogovor, štrajk se odlaže

Postignut dogovor, štrajk se odlaže

G. Milanovac, 23.10.2014. godine — Zaposleni u „Autoprevozu a.d.“ iz Gornjeg Milanovca odlučili su da se štrajk zakazan za danas odlaži do marta naredne godine, odnosno do roka koji im je od strane poslodavca i većinskog vlasnika Dragana Topalovića obećan.

Capture

Odluka o zamrzavanju štrajka je doneta jutros pred sam početak zakazanog štrajka, nakon što je pregovarački tim Štrajkačkog odbora pročitao zaposlenima predlog rešenja za ispunjenje njihovih zahteva koji im je juče tokom celodnevnih pregovora ponuđen od strane poslovodstva.

Poslodavac je Štrajkačkom odboru ponudio predlog da rok za isplatu zaostalih plata i iznosa bude do marta naredne godine, a da se u međuvremenu počne sa redovnim isplatama i nastavkom dijaloga na rešavanju svih ostalih problema iznetim u njihovim zahtevima.

Nezavisni sindikat a.d. Autoprevoz – Sloga saopštio je ranije da će zaposleni u tom preduzeću zbog neisplaćenih zarada, dnevnica i uplata zaostalih doprinosa, stupiti danas u štrajk koji će se odvijati u krugu Autobuske stanice.

Informativna služba USS „Sloga“

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*