Home » SLOGA VESTI » Čestitka povodom godišnjice rada portala Nova.rs

Čestitka povodom godišnjice rada portala Nova.rs

Povodom godišnjice rada portala Nova.rs, Informativna služba Udruženih sindikata Srbije “Sloga” upućuje glavnom i odgovornom uredniku, redakciji i svim zaposlenima najiskrenije srdačne čestitke.

U ovim teškim vremenima kada se nad Srbijom i njenim građanima nadvija najcrnji oblak tame praveći od njenog javnog diskursa kaleidoskop šarenih laža o blagostanju, Vi ste jedna od retkih redakcija koja objektivnošću, hrabrošću i profesionalizmom razbija tu laž, te sjajne, šarene bezvredne perlice. Znamo da taj profesionalizam košta, što se vidi iz svakodnevnih napada i pritisaka od strane predstavnika vlasti na uređivačku politiku i vaše zaposlene.

Kao sindikat zahvalni smo vam za objave o našim sindikalnim poverenicima, o onima koji su dobijali otkaze, kojima je prećeno jer su iznosili istinu i uzbunjivali javnost o pljačkanju državnog budžeta, do onih kojima su čak paljene kuće jer su se usudili kao sindikalni predstavnici da kritikuju vlast.

Hvala što postojite i želimo Vam sve najbolje u daljem razvoju.

 Informativna služba Sloge

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*