Home » OBAVEŠTENJA » Završene Radničke sportske igre USS „Sloga“

Završene Radničke sportske igre USS „Sloga“

Beograd, 5. septembar 2016. – Sindikat „Sloga“ Aerodrom Nikola Tesla ekipni je pobednik na Radničkim sportskim igrama koje su održane protekle nedelje u Sokobanji na sportskim terenima Hotela Zdravljak.

pehari aerodrom

 

Na drugom mestu u generalnom plasmanu je Sindikat HP Sloga Krušik Valjevo, na trećem Zdravstvo Sloga Kragujevac, četvrtom JKP Sloga Stari grad Šabac, petom Tipoplastika Gornji Milanovac…

Radničke sportske igre u Sokobanji okupile su nekoliko stotina učesnika iz više Sloginih sindikata iz čitave Srbije, poput muških i ženskih ekipa iz Preduzeća za puteve Valjevo, Kuper Tajera iz Kruševca, Leonija iz Prokuplja, Opšte bolnice Sombor, Trajala iz Kruševca, Karneksa iz Vrbasa, Doma zdravlja Šabac, Policije Sloga, Sindikata Sloga VMA Beograd, Parkin servisa Beograd…

Oni su se takmičili u malom  fudbalu, košarci, odbojci, odbojci na pesku, plivanju, pecanju, pikadu,streljaštvu, šahu, stonom tenisu, skoku u dalj, bacanju kugle i nadvlačenju konopca.

Za osveženje takmičara pobrinula se kompanija Koka-Kola HBC Srbija, jedna od socijalno odgovornijih stranih kompanija, kojoj se i ovoga puta posebno zahvaljujemo na sponzorstvu.

Pehare i nagrade najbolje plasiranim ekipama i pojedincima na završnoj večeri uručili su Gordana Prokić, iz Sindikata Sloga Krušik Valjevo i Vladimir Radosavljević, potpredsednik USS „Sloga“.

dodela

Pobednički pehar u generalnom plasmanu najtrofejnijoj ekipi Aerodroma Nikola Tesla uručio  je Željko Veselinović, predsednik USS „Sloga“.

zeljko pehar

Ovo su sedme po redu Radničke igre u organizaciji Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, jedne od najmlađih, ali i najprogresivnijih sindikalnih centrala u Srbiji, a tokom svih pet lepih sunčanih dana koje su provedenu u druženju, što na sportskim terenima, što u međusobno, možemo slobodno da kažemo da se ime sindikata „SLOGA“ opravdano nosi.

 

SPORTSKI, ALI I RADNO!

Tokom održavanja sporskih igara u Sokobanji održani su i radni sastanci Predsedništva USS „Sloga“ u proširenom sastavu na kojem su razmatrane sindikalno – radničke teme, između ostalog i o budućim konkretnim sindikalnim akcijama koje će Sloga organizovati u narednom periodu zbog sve većeg ugrožavanja radnih prava, malih zarada i posmatranja srpskog radnika kao jeftine radne snage.

Capture

Više o ovoj temi u narednom periodu…

 

 Informativna služba

Pogledajte deo fotografija sa Igara

Pažnja! Uskoro sve fotografije iz Sokobanje i video biće postavljene u posebnoj galeriji….

pehari2

IMG_4628

IMG_4774

IMG_4885

IMG_4896

IMG_4973

IMG_5289

IMG_5328

IMG_5750

IMG_5759

 

IMG_5788

IMG_5804

IMG_5878

IMG_6364

kg

konopac muski 3

konpac muski 2

konpac muski 4

konpac muski

konpac zene

krusik pehari

kugla mus

kugla zene 2

kugla zene

obavestenje

odbojka

odbojka2

pehari aerodrom

 

pikado zene

pikado

skok u dalj zene 2

skok u dalj zene

st.tenis muskarci

stoni t, zene

streljastvo zene

streljastvo  zastava

 

zene

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*