Home » OBAVEŠTENJA » POVODOM ZAVRŠETKA VII RSI USS SLOGA

POVODOM ZAVRŠETKA VII RSI USS SLOGA

Dragi prijatelji, poštovane koleginice i kolege. Završene su još jedne sportske igre Udruženih sindikata Srbije Sloga. U svoje lično ime i svojstvu predsednika Organizacionog odbora igara želim saradnicima u organizaciji ovih igara da se zahvalim na odličnoj saradnji: agenciji „Sokoturs“, članovima Organizacionog odbora, kapitenima i vođama ekipa. Bez njihove pomoći i saradnje ove igre ne bi bilo moguće održati.

IMG_4457

Vladimir Radosavljević, potpredsednik USS Sloga i predsednik OO VII RSI USS SLOGA

Posebnu zahvalnost želim da izrazim sudijama, na čelu sa gospodinom Nikolom Krstićem, za besprekorno suđenje i organizaciju rasporeda utakmica, kao i Saši Đokiću na izuzetno preciznom i blagovremenom ažuriranju i objavljivanju rezultata i biltena igara. U organizaciji samih igara značajno su svojim doprinosom pomogli kompanija Koka Kola, kao i menadžmenti preduzeća i sponzori koji su pomogli svojim ekipama da učestvuju na igrama.

Naravno da je tokom održavanja igara bilo i propusta, pre svega od domaćina igara, koji nije u potpunosti ispunio sve što je bilo dogovoreno, pre svega kad je reč o kvalitetu usluge. Ipak, generalno, smatram da i sa te strane možemo biti umereno zadovoljni.

Najveću zahvalnost izražavam prema svim koleginicama i kolegama, članovima Sloge, koji su učestvovali na igrama. Duh Sloge, duh zajedništva, duh jedinstva ispoljavani su na svakom koraku, a to je ono što je najvažnije! Bili smo ljuti protivnici na terenima, i veliki prijatelji u vreme druženja. Ovo je bila prilika da se danima družimo sa onima sa kojima smo u ovo teško vreme saborci, sa sličnomišljenicima i dugogodišnjim prijateljima. Istovremeno, prilika za sklapanje mnogo novih prijateljstava. Ovo su bile igre na kojima nije zabeležen ni jedan jedini incident, ni jedan problem između ljudi, između ekipa. Sve zajedno to čini ono što je i najveća snaga našeg sindikata – SLOGA JE SINDIKAT KOJI SE VOLI!

Čestitam svim učesnicima na srčanosti sa kojom su se borili i fer pleju koji su iskazivali. Posebno čestitam pobednicima u svim disciplinama. Moram ovde da pomenem da među rezultatima koji su postignuti ima i nekih koji su prosto zadivljujućih, ako se ima u vidu da se ne radi o aktivnim profesionalnim sportistima.

Za sve propuste i kritike prihvatam ličnu odgovornost. Istovremeno Vas sve molim da mi ih neskriveno uputite, kako bi korigovali greške prilikom organizacije narednih susreta kojih će uveren sam još dugo biti, uvek za nijansu boljih, uvek za nijansu dražih svima nama, učesnicima.

 

Vladimir Radosavljević

potpredsednik USS Sloga

predsednik OO VII RSI USS SLOGA

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*