Home » SAOPŠTENJA » Za brčkanje familije Dačić potrošio više od 7000 evra! Odakle?

Za brčkanje familije Dačić potrošio više od 7000 evra! Odakle?

Sindikat Sloga je pre tri dana postavio pitanje “socijalisti” Ivici Dačiču od kojih para je platio odmor porodici u superluksuznom hotelu sa pet zvezdica u Dubaiju i dokle će on i Vučić srpske radnike da ubeđuju kako treba da budu srećni što imaju posao i 30.000 dinara platu, dok oni troše hiljade evra dnevno.

Pošto Ivica Dačić nije odgovorio na pitanja Udruženih sindikata Srbije Sloga, izlazimo sa dokazima i podacima o hiljadama evra koje je Dačić potrošio da bi se u hotelu sa pet zvezdica brčkali njegova supruga, dvadesettrogodišnji sin sa devojkom i ćerka.

Svi oni su boravili u superluksuznom hotelu Fairmont the Palm na polustrvu Palma, Dubai, gde najjeftinija soba košta za dan više od 450 evra, dok 805.000 radnika u Srbiji danas radi za platu manju od tog iznosa. Dve sobe, plus hrana i minimalni dodatni troškovi koštaju više od 1.000 evra dan. Avio karte za četiri osobe su oko 2.000 evra. To znači da je pet dana boravka porodice predsednika Skupštine Srbije koštalo minimum 7.000 evra, a sigurni smo, po luksuzu hotela i daleko više. Pitamo, odakle pare?

Da stvar bude gora sa porodicom Dačić u Dubaiju su bila i dvojica telohranitelja čije su troškove platili svi građani Srbije. Logično je pitanje – zašto supruga i odrasla deca predsednika Skupštine Srbije uopšte imaju telohranitelje!?

Radnici Srbije, koji rade po deset sati svaki dan, koji danima rade treću smenu i koje poslodavci uzimaju na lizing pitaju šefa socijalista odakle mu pare i gde mu je obraz pa u ovakvo krizno vreme troši toliki novac za brčkanje članova svoje porodice u Dubaiju.

Potpredsednik USS Sloga i kandidat za narodnog poslanika na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije“

Vladimir Radosavljević

U nastavku fotografije i link Hotela gde su odseli članovi familije Dačić / link/

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*