Home » OBAVEŠTENJA » Veselinović: Živimo u zemlji tame, u mraku!

Veselinović: Živimo u zemlji tame, u mraku!

U zemlji u kojoj živimo, u zemlji tame, u kojoj slobodni izbori ne postoje, u kojoj se ljudi hapse samo zato što iznesu nepravilnosti kao Aleksandar Obradović i neki drugi, onda mi prosto živimo u jednom mraku u kome je veoma teško da se bilo za šta izborite, rekao je predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović u debati portala Južnih vesti “Nema sindikata i radničkih prava bez rada institucija”.

Aleksandar Obradović, kazao je Veselinović, je čovek koji je pokazao školski primer trgovine uticaja i korupcije. Uhapšen, kažu odavao državne tajne. Kakva je državna tajna što je čovek pokazao ugovor u kome otac ministra policije pet ili šest puta više prodaje mine. Upropastio Krušik, a posle toga dečko odgovara.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/797752803985618/’ width=’700′ autoplay=’true’]

Problem je taj što Krušik, ja bih voleo da grešim, izbore neće preživeti. Krušik se drži na veštačkom disanju samo da bi ova afera pala u zaborav i samo da bi se na neki način doguralodo izbora. Posle izbora Krušik propada. Ja sam lično veliki skeptik oko njegove budućnosti ukoliko se ne napravi neki rez, ukoliko ne dođe do otpuštanja partijskih kadrova koji su tu zapošoljeni i ne rade ništa, i ukolko se država ozbiljno ne okrene Krušiku da ga spase.

IS

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*