Home » OBAVEŠTENJA » USKORO NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR ZA „PRO TENT“
USKORO NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR ZA „PRO TENT“

USKORO NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR ZA „PRO TENT“

Beograd, 6. april 2015. — Predsednik „Sloge – Pro Tent“ Miloš Nenadović i predsednik USS „Sloga“ Željko Veselinović razgovarali su danas o početku kolektivnog pregovaranja u PD PRO TENT d.o.o. iz Obrenovca, privrednom društvu čija je delatnost pružanje usluga iz mašinskog i elektro održavanja.

1

Predsednik USS „Sloga“ Željko Veselinović i predsednik „Sloge – Pro Tent“ Miloš Nenadović

Nenadović je Veselinovića upoznao sa trenutnim stanjem u sindikatu i obavestio ga da je dobio dopis poslovodstva o početku rada na novom Kolektivnom ugovoru, čije bi pregovaranje trebalo da započne početkom maja i da se završi u roku 45 dana, odnosno do 19. juna.

„Sada se radi po Pravilniku koji nije lošiji od predhodnog Kolektivnog ugovora, ali se iskreno nadamo da će i novi biti dobar, odnosno zadovoljavajući i u skladu sa trenutnom ekonomskom situacijom“, kazao je Nenadović.

2

Predsednik „Sloge – Pro Tent“ Miloš Nenadović

On je predsednika Veselinovića obavestio i da će uskoro biti pozvan na sastanak GO „Sloge – Pro Tenta“, kao i da prisustvuje jednom od sastanaka tokom pregovaranja.

Predsednik USS „Sloga“ Željko Veselinović je izrazio zadovoljstvo dobrim radom ovog sindikata i njegovog rukovodstva i potvrdio da će se kao i uvek rado odazvati svim sastancima i aktivnostima koje imaju sindikati Sloge i pružiti im svu pomoć i podršku koja im je potrebna.

Sindikat „Sloga Pro Tent” iz Obrenovca, jedan je od  najbrojnijih sindikata u velikoj porodici Sloge, sa blizu 2000 članova.

 

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top