Home » OBAVEŠTENJA » Sudbina i smisao sindikata u Srbiji

Sudbina i smisao sindikata u Srbiji

Pronašli su nekoliko kućnih sindikata, pogotovo rudara koji su taj zakon podržali, ali im je trebao neko jači, neki republički sindikat, a još po mogućstvu onaj najglasniji, da kao šlag na torti podrži sve ono što normalan radnik i sindikat nikada nebi podržali. Nisu uspeli! Barem ne po zakonu!

O sudbini i smislu sindikata u Srbiji, sudbini radnika preduzeća u restruktuiranju, pokušaju njegove smene i umešanosti Vulinovog kabineta usred izglasavanja Zakona o radu, i ko su „pučisti“ – za najnoviji broj lista “Svedok“ odgovore daje Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, u svom autorskom tekstu „ I robovi su bolje živeli“.

svedok

novibrojViše o ovome možete pročitati u najnovijem dvobroju lista „Svedok“, koji je izašao danas i može se kupiti na svim kioscima širom Srbije po ceni od 100 dinara.

Kako kvalitetna i objektivna informacija zahteva novac, kupovinom lista poštujete rad novinara i pomažete opstanak slobodnog novinarstva.

Kupite “Svedok“ na vašem obližnjem kiosku.

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*