Home » OBAVEŠTENJA » ŠTA ĆE TEK BITI KAD SE OKUPIMO

ŠTA ĆE TEK BITI KAD SE OKUPIMO

Izborno takmičenje za predstavnike Šestih radničko- sportskih igara sindikata Sloga, koje će se održati od 12 do 17. septembra u Brzeću podno Kopaonika, u organizaciji sindikata Sloga -GSP, održano je danas na sportsko rekreativnim terenima beogradskog rekreativnog centra Pionirski grad na Košutnjaku. Pobedu je odnela ekipa „Jedva smo se skupili“.

20130714_115906

U Košutnjaku, u Pionirskom gradu, na prelepim sportskim terenima ovog najvećeg beogradskog sportsko-rekreativnog odmarališta kojeg još i nazivaju ekološka pluća Beograda, jedan od najvećih sindikata iz porodice Sloge, a to je Sloga – GSP – održao je izborno takmičenje za svoje predstavnike koji će ih predstavljati na ovogodišnjim radničko-sportskim igrama Udruženih sindikata Srbije „SLOGA“ u Brzeću.

20130714_125755

Više od 100 učesnika iz svih pogona Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd, članova sindika Sloga-GSP, pored takmičenja u malom fudbalu, uživalo je i u revijalnom nadvačenju konopca između članova sindikata GSP i Gradske čistoće koji su bili gosti.

Za sve vreme takmičenja krčkao se pasulj u velikom loncu za sve učesnike i goste, koji su ocenili da pobednik nije toliko važan koliko je međusobno druženje, upoznavanje i sticanje novih prijateljstava, ali i upoznavanje sa novim idejama, ciljevima i aktivnostima njihovih sindikata.

20130714_115809

Na kraju, ipak moramo da naglasimo da je pobedu u malom fubalu odnela ekipa sa vrlo simboličnim nazivom „Jedva smo se skupili“, što nas navodi samo na jednu pomisao, a to je: šta će tek biti kada se okupimo?

Složno!

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*