Home » OBAVEŠTENJA » Sloga u Specijalnoj bolnici Čigota reprezentativna

Sloga u Specijalnoj bolnici Čigota reprezentativna

Sindikatu Sloga Specijalne bolnice Čigota na osnovu potrebnog broja pristupnica članova i druge zakonom propisane dokumentacije utvrđena je reprezentativnost.

Dana 09.03. 2022. godine u Specijalnoj bolnici Čigota održano je utvrđivanje reprezentativnosti kome su pored predstavnika Sloge i poslodavca prisustvovali i ovlašćeni predstavnici ostala dva sindikata koja deluju u toj ustanovi.

Samom postupku utvrđivanja reprezentativnosti, pored predsednice Sloge u Specijalnoj bolnici Čigota Stanice Velanac i njene potpredsednice Vesne Ćosović, prisustvovali su i predstavnici granskog sindikata Sloga – sindikata zdravstva i socijalne zaštite – potpredsednik Nemanja Stojanović i gen.sekretar Mladen Filipović.

U skladu sa donetim Rešenjem o reprezentativnosti, Sindikat „Sloga“ će ubuduće moći da u potpunosti realizuje sva prava po osnovu reprezentativnosti, uključujući i pravo na kolektivno pregovaranje.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” čestitaju rukovodstvu sindikata, posebno članovima koji su im ukazali svoje poverenje na postignutoj reprezentativnostiu i žele im svaki uspeh u daljem radu na unapređenju zaštite radnih i socijalnih prava zaposlenih.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*