Home » OBAVEŠTENJA » Sloga će podržati Đilasa

Sloga će podržati Đilasa

Beograd, 17.01.2018. g – Gradski odbor Udruženih sindikata Srbije ”Sloga” će na predstojećim beogradskim izborima podržati listu koju predvodi nekadašnjim gradonačelnik i budući kandidat za prvog čoveka Beograda Dragan Đilas.

Odluka o podršci je doneta juče nakon održanog sastanka u sedištu Sloge u Beogradu, gde su članovi Gradskog odbora i predsedništva USS Sloga Beograd predhodno razgovarali sa Draganom Đilasom, koji im je izložio svoj program.

Kao izuzetno važan deo programa koji predstavlja, Đilas je naveo budući odnos prema gradskim preduzećima, kao i zaposlenima u svim ustanovama koje su pod gradom Beogradom.

Program, između ostalog, podrazumeva i sprečavanje bilo kakve privatizacije gradskih komunalnih preduzeća i PKB-a, sprečavanje davanja na koncesiju ili preuzimanja poslova gradskih preduzeća kroz famozna javno privatna partnerstva, potpunu profesionalizaciju menadžmenta, podelu dela profita zaposlenima i mogućnost njihovog akcionarstva u kompanijama u kojima rade, uvećanje zarada zaposlenima i niz drugih mera.

Imajući u vidu jučerašnje svirepo ubistvo srpskog političara sa KiM, Olivera Ivanovića, koje po značaju i karakteru događaja prevazilazi važnost svih drugih pitanja, a posebno izbornih kampanja, u znak solidarnosti i pijeteta sa porodicom ubijenog nije održana predhodno najavljena zajednička konferencija za štampu.

Sa detaljima izloženog programa i razlozima podrške listi koju će predvoditi Dragan Đilas, javnost će biti obaveštavana u narednom periodu i kroz samu kampanju.

Informativna služba

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

2 comments

  1. Izbor odlican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*