Home » SLOGA VESTI » SLOGA: 25 FRIŽIDERA I 25 GREJNIH TELA ZA OPŠTINU KRUPANJ

SLOGA: 25 FRIŽIDERA I 25 GREJNIH TELA ZA OPŠTINU KRUPANJ

Pančevo – Beograd, 22. maj 2014.godine – Povodom vanredne situacije u našoj zemlji, Sindikat smenskih i proizvodnih radnika “Sloga” Azotare Pančevo, članice Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, sutra će uručiti materijalnu pomoć predsedniku Opštine Krupanj od 25 frižidera i 25 grejnih tela za kuvanje i spremanje hrane u vrednosti od 500.000 dinara, novca od članarine sindikata.

510x320_15934-Azotara

Kamioni sa robom će krenuti sutra, 23. maja u 8 sati iz Pančeva, ispred Azotare, a prijem se očekuje oko 12 sati ispred zgrade Opštine Krupanj gde će biti preuzeta od strane Radeta Grujića, predsednika opštine i šefa Kriznog štaba.

Kupovina frižidera i električnih grejnih tela je obezbeđena od našeg novca iz članarine, u cilju pomoći najugroženijima u poplavljenom krupanjskom području koji su ostali gotovo bez ičega i kojima je sada najpotrebnija pomoć, kako bi mogli da spremaju obroke i sačuvaju je od predstojećih vrućina, kazao je Aleksandar Božić, predsednik Sindikata smenskih i proizvodnih radnika “Sloga” Azotare Pančevo.

On je ujedno pozvao i ostale sindikate u Srbiji na slogu i solidarnost i da se odazovu ovakvim humanitarnim akcijama u pružanju konkretne pomoći najugroženijim stanovnicima koji su ostali bez ičega u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Srbiju.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su od početka u potpunosti posvećeni podršci svom narodu u ovim teškim trenucima i nastaviće da obezbeđuju pomoć zajedno sa ostalim članicama Sloge širom Srbije.

Pored navedene podrške, Sloga je od početka do sada u saradnji sa svojim sindikatima donirala veću količinu flaširane vode, konzervirane hrane, hrane za bebe i sredstva za higijenu koja je distribuirana do prihvatnih centara i najugroženijih područja u Srbiji, a planira da se u budućnosti prikupi veća pomoć u raznom građevinskom i drugom materijalu i neophodnoj tehnici.

 

INFORMATIVNA SLUŽBA

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

  1. Toma bi i Slogi mogao da uruci neki orden.Ako ga je neki sindikat zasluzio onda su to Udruzeni sindikati Srbije Sloga i ponosan sam sto sam clan ovog sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*