Home » OBAVEŠTENJA » Sindikat policije Sloga protiv prisilne vakcinacije
Sindikat policije Sloga protiv prisilne vakcinacije

Sindikat policije Sloga protiv prisilne vakcinacije

Sindikat policije Sloga boriće se svim pravno dozvoljenim i sindikalnim sredstvima da ukoliko dođe do prisilne vakcinacije. Sindikat kaže da će svojim članovima pruži adekvatnu pomoć i podršku.

U saopštenju na svom zvaničnom sajtu, naš sindikat navodi da je neprikosnoveno pravo svakog punoletnog građanina koji nije lišen poslovne sposobnosti da odučuje o sopstvenom zdravlju i da mora imati slobodu izbora u korišćenju leka, odnosno vakcine

Oni naglašavaju da nisu protiv redovnog vakcinisanja i vakcina koje su proverene i koriste se dugi niz godina, ali jestu protiv prisilnog vakcinisanja vakcinom koja nije zaživela nigde u svetu i gde nema podataka o kontraindikacijama i neželjenim efektima po zdravlje građana.

Kako Ustav Republike Srbije garantuje ljudska prava i slobode, fizički i psihički integritet , svako ima pravo na zaštitu i niko ne može biti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez pristanka, bez obzira na to što političari putem medija najavljuju prisilnu vakcinaciju.

Naime nedavne izmene Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti izazvale su određenu dozu straha kod velikog broja građana, upravo zbog najavljene prisilne vakcinaciji protiv KOVID-19.

Ništa manji strah od obavezne vakcinacije nije ni kod zaposlenih u Ministarstu unutrašnjih poslova, odnosno pripadnika policije.

 

Opširnije na : Vakcine: Sloboda izbora umesto prisile!

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top