Home » OBAVEŠTENJA » Sindikat policije Sloga protiv prisilne vakcinacije

Sindikat policije Sloga protiv prisilne vakcinacije

Sindikat policije Sloga boriće se svim pravno dozvoljenim i sindikalnim sredstvima da ukoliko dođe do prisilne vakcinacije. Sindikat kaže da će svojim članovima pruži adekvatnu pomoć i podršku.

U saopštenju na svom zvaničnom sajtu, naš sindikat navodi da je neprikosnoveno pravo svakog punoletnog građanina koji nije lišen poslovne sposobnosti da odučuje o sopstvenom zdravlju i da mora imati slobodu izbora u korišćenju leka, odnosno vakcine

Oni naglašavaju da nisu protiv redovnog vakcinisanja i vakcina koje su proverene i koriste se dugi niz godina, ali jestu protiv prisilnog vakcinisanja vakcinom koja nije zaživela nigde u svetu i gde nema podataka o kontraindikacijama i neželjenim efektima po zdravlje građana.

Kako Ustav Republike Srbije garantuje ljudska prava i slobode, fizički i psihički integritet , svako ima pravo na zaštitu i niko ne može biti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez pristanka, bez obzira na to što političari putem medija najavljuju prisilnu vakcinaciju.

Naime nedavne izmene Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti izazvale su određenu dozu straha kod velikog broja građana, upravo zbog najavljene prisilne vakcinaciji protiv KOVID-19.

Ništa manji strah od obavezne vakcinacije nije ni kod zaposlenih u Ministarstu unutrašnjih poslova, odnosno pripadnika policije.

 

Opširnije na : Vakcine: Sloboda izbora umesto prisile!

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*