Home » OBAVEŠTENJA » SINDIKAT OPŠTE BOLNICE LOZNICA “SLOGA” OD DANAS JE REPREZENTATIVAN!

SINDIKAT OPŠTE BOLNICE LOZNICA “SLOGA” OD DANAS JE REPREZENTATIVAN!

Loznica, 15.april 2014. – Sindikat Opšte bolnice u Loznici “Sloga” dobio je danas rešenje o reprezentativnosti i time stekao uslove legitimnih učesnika za zastupanje svoga članstva, ali i svih zaposlenih na temelju osnovnih principa pregovaranja i zaključivanju kolektivnog ugovora.

obl

 

Rešenje o reprezentativnosti je potpisala direktorka Opšte bolnice Vera Krsmanović.

“Zadovoljstvo mi je da čestitam Milanki Jovičić, predsednici našeg sindikata Opšte bolnice u Loznici “Sloga” na uspehu, kao i celokupnom članstvu koje je podržalo u svim predhodnim aktivnostima na dobijanju reprezentativnosti”, rekao je Nebojša Todorović, poverenik Sloge u Loznici.

On je kazao da je ovim za manje od godinu dana od osnivanja izvojevan jedan veliki uspeh našeg sindikata i najavio osnivanje Gradskog odbora USS “Sloga” u Loznici.

“Formiranjem Gradskog odbora USS “Sloga” sa sedištem u Loznici, ojačali bi funkcionisanje svih naših sindikata u Mačvanskom okrugu, čime bi bili efikasniji u solidarnosti i zaštiti svakog našeg člana”, rekao je Todorović.

On je  istakao da pored članstva u Opštoj bolnici Loznica, sindikati “Sloge” u ovom gradu deluju u Domu zdravlja, JKP Naš dom, JKP Vodovod i kanalizacija, JP Toplana, Elektrodistribuciji i rudniku Zajača.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” se pridružuju čestitkama i pozivaju sve radnike mačvanskog okruga da nam se pridruže i da se zajedničkim snagama izborimo za bolju budućnost svih radnika i građana.

Informativna služba USS Sloga

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content