Home » OBAVEŠTENJA » Rešen problem poštara koji su polivani vodom i gađani jajima. Od danas pošta zvanično ne radi!

Rešen problem poštara koji su polivani vodom i gađani jajima. Od danas pošta zvanično ne radi!

Poštanske radnike ekspoziture144, JP Pošta Srbije u , Ulica Prve pruge 1, od danas stanari zgrade neće više polivati vodom i gađati jajima.

Od danas pošta zvanično ne radi, na poslovnici je obaveštenje i katanac, a stanari će ponovo moći  da spavaju kao i pre 15. novembra prošle godine kada je otvorena ekspozitura sa tri automatizovana šaltera i službom post-ekspresa.

Problem je nastao kada je stanarima pre otvaranja poslovnice rečeno da će tu biti samo šalteri sa uplatom – isplatom, ali ne i dostavna pošta. Ubrzo nakon otvaranja nastali su problemi za stanare zgrade zbog buke kamiona koji su dovozili razmenu pošte u 4 sata ujutru.

Zbog problema prilaza poslovnici radnici su skeniranje pošiljaka obavljali napolju, ispred zgrade, pa su ih opravdano ljuti stanari sa svojih terasa polivali vodom, gađali jajima i drugim predmetima, zbog čega ih je čuvala čak i policija.

Zbog toga su radnici te poštanske ekspoziture bili spremni i na obustavu rada.

O tome kako je došlo do problema i kako je on ekspresno rešen zahvaljujući sindikatu, za “Novi dan”  TV N1 u direktnom uključenju sa lica mesta iz Zemuna govorio je predsednik sindikata radnika pošte Sloga Stefan Mitrović.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/319820083392747′ width=’700′]

U nastavku pogledajmo i današnji prilog TV Nova S, emisije „Probudi se“

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/2068719919974738′ width=’700′]

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*