Home » OBAVEŠTENJA » Policija će ćuvati poštare da ih ne polivaju vodom i gađaju jajima

Policija će ćuvati poštare da ih ne polivaju vodom i gađaju jajima

Ovo je danas saopšteno poštanskim radnicima u ekspozituri 144, JP Pošta Srbije u Zemunu Ulica Prve pruge 1 koji su od novembra meseca prošle godine svakodnevno na udaru ljutih stanara zgrade u kojoj se nalazi poslovnica, jer ih polivaju vodom i gađaju jajima, a zbog buke dostavnih kamiona u ranim jutarnjim satima.

Radnike je nakon saopštenja Sindikata radnika pošte “Sloga” o mogućoj obustavi rada jutros obišao direktor i obećao da će ih do rešenja problema ubuduće čuvati policijska patrola.

“Nadamo se da je prisustvo policije ekspozituri samo privremenog karaktera i da neće predstavljati i zaštitu očigledno lošeg ugovora JP Pošta Srbije o zakupu prostorija u stambenoj zgradi gde je nemoguće vršiti dostavu paketa, zbog čega je uostalom problem i nastao”.

Podsećamo, poštanska poslovnica 11083 Beograd 144 u Zemunu, sa tri automatizovana šaltera otvorena je 15. novembra prošle godine od strane Zorana Đorđevića, v.d. direktora Pošta Srbije.  Stanarima je pre otvaranja rečeno da će tu biti šalteri sa uplatom – isplatom, ali ne i dostavna pošta sa kuririma Post ekspresa.

Ubrzo nakon otvaranja uočeni su ozbiljni problemi za stanare zgrade i zaposlene koji se ogledaju u buci kamiona koji dovoze razmenu pošte u 4 sata ujutru, a pošto ne postoji adekvatni prilaz ekspozituri, skeniranje pošiljaka se obavlja napolju, ispred zgrade, zbog čega ih ljuti stanari sa svojih terasa polivaju vodom, gađaju jajima i drugim predmetima opasnim po život.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*