Home » SPORTSKE IGRE » PROGRAM OSMIH RADNIČKIH SPORTSKIH IGRARA USS SLOGA

PROGRAM OSMIH RADNIČKIH SPORTSKIH IGRARA USS SLOGA

PROGRAM, POZIV I PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA

OSMIM RADNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA USS SLOGA

„ČANJ  2017.“

 

      Poštovane kolege,

USS Sloga organizuje Osme radničke sportske igre USS Sloge. Igre se održavaju u Čanju, u kompleksu hotela“Montenegro“, u terminu 24-29.09.2016.godine.

Pozivamo vas da svojim učešćem doprinesete uspešnom održavanju još jednih sportskih igara našeg sindikata.

Posebno nam je zadovoljstvo da vam najavimo održavanje naših igara u reprezentativnim objektima hotela Montenegro po izuzetno povoljnim uslovima.

Zbog blagovremene organizacije igara i uslova domaćina pod kojim smo obezbedili izuzetno povoljnu cenu smeštaja, ishrane i kvaliteta igara neophodno je prijaviti učešće svojih sindikata (ekipa) i ukupni broj takmičara ( muških i ženskih), najkasnije do 30.06.2017. godine.

Za prijavljivanje i sva pitanja u vezi RSI možete se javiti Predsedniku Organizacionog odbora igara Vladimiru Radosavljeviću na broj 064/ 811 88 77 ili mail: vladerredalv@ hotmail.com.

KLIKOM NA SLIKU FOLDERA MOŽETE PREUZETI SVE U VEZI

OSMIH RSI USS SLOGA I MATERIJAL ZA VAŠE OGLASNE TABLE

 

 

 

OSME RADNIČKE SPORTSKE IGRE USS SLOGA “ ČANJ 2017.“

 

PROGRAM:

24.09.

– u jutarnjim i prepodnevnim satima okupljanje učesnika igara u hotelu “ Montenegro“. doručak, raspoređivanje u sobe.

– slobodno vreme do svečanog otvaranja igara.

19,00 OTVARANJE VIII  RADNIČKIH SPORTSKIH IGARA USS SLOGA „ČANJ  2017.“

20.30 – sastanak kapitena / vođa ekipa , članova Organizacionog odbora, sudija i predstavnika domaćina. Prijavljivanje ekipa po disciplinama, vršenje žreba i utvrđivanje konačnog rasporeda takmičenja. Kapiteni ekipa će dobiti  štampane primerke rasporeda takmičenja, a isti će biti objavljen i na oglasnom panou koji će svakodnevno služiti za obaveštavanje učesnika o rezultatima, daljem rasporedu takmičenja i svim drugim neophodnim temama neophodnim za obavljanje igara.

25.09.

09.00 Početak takmičenja i dalja takmičenja prema rasporedu.

26 i 27.09.

08.00 – sastanak kapitena / vođa ekipa , članova Organizacionog odbora, predstavnika domaćina i sudija.

09.00 -20.00 – Takmičenja prema rasporedu

28.09.

08.00 – sastanak kapitena / vođa ekipa , članova Organizacionog odbora, predstavnika domaćina i sudija.

09.00 -19.00 – Takmičenja prema rasporedu

21.00 – Zatvaranje igara. Proglašenje pobednika, dodela pehara i medalja. Svečana večera uz muzički program.

29.09.

– doručak, napuštanje soba do podne.

 

Takmičenje u svim sportovima je timsko, a osvajači prva tri mesta u svakom sportu dobijaju pehare. Poseban pehar dobija i ekipa – ukupni pobednik turnira.

U disciplinama šah, streljaštvo, plivanje ( žene 25m, muškarci 50m slobodnim stilom), atletika( trčanje na 100m , skok u dalj, bacanje kugle), pikado i  ribolov dele se pored pehara za ekipni uspeh i medalje u pojedinačnoj konkurenciji.

Uz pehare i medalje pobednici dobijaju i odgovarajuće diplome. Posebne nagrade očekuju pobednike takmičenja za „Mis “ i   „Najlepši glas“ RSI .

Domaćin igara i USS Sloga obezbeđuju sudije, terene, lopte,  mreže i ostale rekvizite za takmičenja, osim  rekvizita za takmičenje u ribolovu i streljaštvu, za koje takmičari nose svoju opremu. Sve sportove sude profesionalne i iskusne sudije.

Prijava disciplina i izvlačenje parova vrši na prvom sastanku organizacionog odbora, sudija i  vođa / kapitena ekipa učesnika koji će biti obavnjen 24. 09. u večernjim satima, posle svečanog otvaranja igara.

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*