Home » SLOGA VESTI » Završene Radničke sportske igre Sloge

Završene Radničke sportske igre Sloge

Jedanaeste radničke sportske igre Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, održane su protekle nedelje u Vrnjačkoj Banji.

U ekipnom takmičenju, sportske igre su završene pobedom sindikata “Sloga HK Krušik” iz Valjeva.

Drugo mesto pripalo je Domu zdravlja Šabac, dok su treće mesto podelile ekipe JKP Šabac i Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

“Ove godine smo morali, zbog Covida 19, dosta toga da improvizujemo sa manjim brojem učesnika, kako bi mogli da se družimo i održimo tradiciju”  – rekao je Željko Veselinović, predsednik USS Sloga.

Na radničkim nadmetanjima ove godine učestvovale su muške i ženske ekipe, članovi sindikata “Sloga” iz cele Srbije.  Oni su se takmičili u više sportskih disciplina, od odbojke, malog fudbala, košarke, šaha, pikada, nadvlačenja konopca i drugih diciplina.

Veselinović je, između ostalog, na završnoj večeri i zatvaranju igara izrazio nadu da će sledeće godine učesnika biti u većem broju i da neće biti Korone i ograničenja za sportska nadmetanja i druženje.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” se zahvaljuju menadžmentu Hotela Solorais u Vrnjačkoj Banji na organizaciji smeštaja naših takmičara, koji su tokom našeg boravka maksimalno ispoštovali sve zdravstvene mere u vezi situacije sa pandemijom korone koja se, nažalost, svakim danom sve više pogoršava i preti uvođenjem sve većih zabrana.

U nastavku pogledajte video sa otvaranja sportskih igara, video sa takmičenja i fotografije zatvaranja sa uručenjem pehara i medalja pobednicima.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/683257115085096/videos/708211106453954′ width=’700′]
[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/683257115085096/videos/3152767324852772′ width=’700′]
[Best_Wordpress_Gallery id=“19″ gal_title=“RSI Vrnjačka Banja“]

 

Informativna služba

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*