Home » SPORTSKE IGRE » Sindikat “Sloga HK Krušik” pobednik sportskih igara u Čanju

Sindikat “Sloga HK Krušik” pobednik sportskih igara u Čanju

Beograd, 26.09.2018. – Na nedavno završenim devetim po redu radničko-sportskim igrama u Čanju, koje su se održale u periodu od 16 do 21 septembra, i ove kao i prošle godine prvo mesto u ekipnom takmičenju bila je ekipa sindikata “Sloga HK Krušik” iz Valjeva koja je u samom finisu takmičenja pobedila ekipu “NS Sloga sindikata Metalac” iz Gornjeg Milanovca.

Treće mesto osvojila je ekipa sindikata “Sloga Kuper Tajer” iz Krusevca čija je muška ekipa osvojila najveći broj poena. Na četvrtom mestu bila je ekipa sindikata “Sloga PZP Valjevo” koji su posebno bili dominantni u ženskom nadvlaćenju konopca, a na petom mestu ekipa sindikata “Sloga EPS” čiji su fudbaleri nosili majice sa likom tragično nastradalog kolege Nikole Paunovića Pauna koji je prosle godine na istom mestu igrao fudbal za ekipu EPS a.

Za najbolljeg sportistu Devetih radničko-sportskih igrara proglasen je Goran Trifunović iz Krušika Valjevo, a posebno je bio interesantan izbor za mis sportskih igara, gde je lentu zasluženo osvojila koleginica Nikolina iz sindikata “Sloga PZP Valjevo”

Na radničkim nadmetanjima u Čanju ove godine je učestvovalo više stotina učesnika,  muških i ženskih ekipa, članova sindikata “Sloga” iz cele Srbije. Oni su se takmičili u mnogobrojnim sportskim disciplinama, od odbojke na pesku, fudbala, košarke, streljaštva, šaha, pikada, skoka u dalj, nadvlačenja konopca i drugih diciplina.

Igre su i ovoga puta protekle u najboljem redu bez kakvih problema uz sitne sportske povrede koje se uvek dešavaju. Nadamo se da će se sledeće jubilarne 10 po redu organizovati još bolje i uz rekordan broj učesnika.

Na kraju moramo da se zahvalimo svim rukovodstvima firmi i preduzeća koji su imali razumevanje za njihove zaposlene, naše članove i  omogučili im dolazak na igre.

Posebnu zahvalnost dugujemo Hotelu “Montenegro Čanj”, njegovom vlasniku Branku Vukmanoviću i celokupnom osoblju koji su i ove godine bili sjajni domaćini i trudili se da udovolje svim gostima.

U nastavku pogledajte neke od fotografija….

Informativna služba

 

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content