Home » OBAVEŠTENJA » Podrška Sloge Udruženju sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije
btrhdr

Podrška Sloge Udruženju sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije

UDRUŽENJU SINDIKATA PENZIONISANIH
VOJNIH LICA SRBIJE

ORGANIZACIONOM  TIMU  PROTESTA  VOJNIH  PENZIONERA

Poštovani prijatelji,

            Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ u potpunosti podržavaju sve aktivnosti, napore i akcije Vašeg udruženja u nastojanjima da ispravite nepravdu koja Vam je učinjena mnogim nezakonitim i neustavnim odlukama.  

            Od nezakonite četvorogodišnje otimačine vaših penzija, pa do najnovih odluka da usklađivanje penzija bude u nadležnosti Vlade i „njene milosti“, kao i na bazi ostvarenog BDP-a, a ne realne inflacije kojoj su izloženi svakodnevno ne samo penzioneri već i svi zaposleni u Srbiji čija ukupna kupovna moć konstanto već šest godina slabi i opada.

            Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ se priključuju svim vašim zahtvima, a posebno u naporima za izgradnju i uspostavljanje ustavne i demokratske Srbije, čije su institucije nažalost okupirane, i umesto da rade svoj posao po zakonu i Ustavu one bezpogovorno izvršavaju naređenja u korist vladajuće političke elite, a ne građana koje bi trebalo da zastupaju.

             Složno i do pobede!

U Beogradu, 26.09.2018. godine

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“

Željko Veselinović, predsednik

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*