Home » OBAVEŠTENJA » (FOTO) : POBEDILA SLOGA: Završene osme radničke sportske igre, Sloga HK Krušik Valjevo najbolja

(FOTO) : POBEDILA SLOGA: Završene osme radničke sportske igre, Sloga HK Krušik Valjevo najbolja

Čanj – Beograd, 29.09.2017. – Dodelom priznanja i pehara najboljim ekipama i pojedincima, sinoć su u crnogorskom gradu Čanju zavšene osme po redu radničko sportske igre Udruženih sindikata Srbije Sloga.

Posle pet dana nadmetanja i velike borbe na sportskim terenima Hotela Montenegro u Čanju, uz učešće više stotina takmičara iz više od 20 preduzeća, fabrika i firmi širom Srbije, zasluženo prvo mesto pripalo je sindikatu Sloga HK Krušik iz Valjeva.

Drugo mesto zauzela NS Sloga Metalac iz Gornjeg Milanovca, na trećem NS Sloga Tipoplastike iz Gornjeg Milanovca, koja je za poen preskočila ekipu JKP Stari Grad Šabac koja se tako našla na četvrtom.

I ove godine igre su bile više nego uspešne, jer su naši članovi kroz sportsko nadmetanje u brojnim disciplinama, poput malog fudbala, košarke, odbojke, rukometa, streljaštva, šaha, skoka u dalj, nadvlačenja konopca – imali priliku da se bolje upoznaju i razmene međusobna iskustva.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/danilo.stec1/videos/1681890421853217/’ width=’700′]

– Nadmetanja su protekla bez problema, težih povreda i slično, a uz druženje i međusobno upoznavanje našeg članstva iz mnogobrojnih gradova širom Srbije one zasigurno postaju tradicija našeg sindikata. Posebnu zahvalnost dugujemo i kompletnom osoblju Hotela Montenegro, koji su se kao pravi domaćini i profesionalci u svom poslu potrudili da nas ugoste i budu uz nad 24 sata dnevno – ističu u organizacionom odboru RSI.

 

Informativna služba

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*