Home » OBAVEŠTENJA » Predsednik sindikata Sloga u Parking servisu pokušao da se samozapali

Predsednik sindikata Sloga u Parking servisu pokušao da se samozapali

Predsednik sindikata Sloga u JKP Parking servis Beograd Dragan Ljubić pokušao je danas oko 10 časova u znak protesta da se samozapali kod prostorija tog preduzeća na Mostarskoj petlji u Beogradu.

Ljubića je u tom činu sprečila policija koja ga je odvela u policijsku stanicu Savski Venac gde on  trenutno daje izjave zbog samog čina ali i zbog pretnji, šikane i progona koje doživljavaju on i članovi sindikata Sloga.

Do ovog je došlo nakon što je od strane više članova sindikata pozvan da mu daju izjave, jer im se preti da moraju da se iščlane iz sindikata Sloga ukoliko žele da zadrže posao.

Na čin samozapaljenja Ljubić je odlučio nakon što je problem pretnji, šikane i mobingovanja njega i članova sindikata od strane poslodavca i njihovih saradnika i ranije prijavljivan, da je slato više dopisa direktoru JKP Parking Servis i čelnicima Grada Beograda i da se na isto do današnjeg dana nije reagovalo.

U Beogradu, 14.10.2019.

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content