Home » OBAVEŠTENJA » POZIV SVIMA: Sloga sutra u Užicu ispred Policijske uprave u 11. časova

POZIV SVIMA: Sloga sutra u Užicu ispred Policijske uprave u 11. časova

Udruženi sindikati Srbie “Sloga”, u ponedeljak, 02.08.2021. godine, sa početkom u 11 časova, održaće konferenciju za štampu na otvorenom ispred Policijske uprave Užice, ulica Nade Matić od 4-8.

Na konferenciji će predstavnici sindikata Sloga izneti detalje o nezakonitom udaljenju sa posla policijskog službenika te Uprave, diplomiranog pravnika i predsednika Sindikata policije Sloga, Gliša Vidovića i izneti motive “lažnog svedočenja” službenice JP Putevi Užice, na osnovu kojih ga je MUP Srbije suspendovao, bez ijednog dokaza, uz obrazloženje da je povredom radnih dužnosti i obaveza ugrozio ugled Ministarstva unutrašnjih poslova.

Konfrenciji će pored predstavnika Sindikata policije Sloga i članova Gradskog odbora Užice  prisustvovati i predsednik USS Sloga Željko Veselinović sa svojim saradnicima.

Molimo sve zainteresovane agencije, medije i portale da pošalju svoje predstavnike u Užicu da proprate konferenciju na kojoj će pored navedenog Sloga izneti i druge detalje vezane za rad sindikata i ometanje sindikalnog delovanja zagarantovanog Ustavom.

Ističemo sa ponosom da je Sindikat policije Sloga jedan od najaktivnijih  sindikata na polju odbrane  uzbunjivača u MUP-u, poput slučaja “Potočari”, mobingovanja inspektora SBPOK i član Radne grupe za rasvetljavanje ubistva novinara, nezakonitog saslušavanja policajaca, prisilne vakcinacije i drugih slučajeva.

Pozivamo i sve nezadovoljne građane Užica i okolnih mesta da nam se sutra, u duhu istorijski dokazanog slobodarskog i ustaničkog grada pridruže na konferenciji da zajedno pošaljemo jasnu poruku da nam je dozlogrdilo da trpimo svakodnevnu samovolju i bahatost ljudi na položajima koji su zarad ličnih interesa prisvojili državu kao njihovu ličnu svojinu.

Informativna služba

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content