Home » OBAVEŠTENJA » POZIV SVIMA: Sloga sutra u Užicu ispred Policijske uprave u 11. časova
POZIV SVIMA: Sloga sutra u Užicu ispred Policijske uprave u 11. časova

POZIV SVIMA: Sloga sutra u Užicu ispred Policijske uprave u 11. časova

Udruženi sindikati Srbie “Sloga”, u ponedeljak, 02.08.2021. godine, sa početkom u 11 časova, održaće konferenciju za štampu na otvorenom ispred Policijske uprave Užice, ulica Nade Matić od 4-8.

Na konferenciji će predstavnici sindikata Sloga izneti detalje o nezakonitom udaljenju sa posla policijskog službenika te Uprave, diplomiranog pravnika i predsednika Sindikata policije Sloga, Gliša Vidovića i izneti motive “lažnog svedočenja” službenice JP Putevi Užice, na osnovu kojih ga je MUP Srbije suspendovao, bez ijednog dokaza, uz obrazloženje da je povredom radnih dužnosti i obaveza ugrozio ugled Ministarstva unutrašnjih poslova.

Konfrenciji će pored predstavnika Sindikata policije Sloga i članova Gradskog odbora Užice  prisustvovati i predsednik USS Sloga Željko Veselinović sa svojim saradnicima.

Molimo sve zainteresovane agencije, medije i portale da pošalju svoje predstavnike u Užicu da proprate konferenciju na kojoj će pored navedenog Sloga izneti i druge detalje vezane za rad sindikata i ometanje sindikalnog delovanja zagarantovanog Ustavom.

Ističemo sa ponosom da je Sindikat policije Sloga jedan od najaktivnijih  sindikata na polju odbrane  uzbunjivača u MUP-u, poput slučaja “Potočari”, mobingovanja inspektora SBPOK i član Radne grupe za rasvetljavanje ubistva novinara, nezakonitog saslušavanja policajaca, prisilne vakcinacije i drugih slučajeva.

Pozivamo i sve nezadovoljne građane Užica i okolnih mesta da nam se sutra, u duhu istorijski dokazanog slobodarskog i ustaničkog grada pridruže na konferenciji da zajedno pošaljemo jasnu poruku da nam je dozlogrdilo da trpimo svakodnevnu samovolju i bahatost ljudi na položajima koji su zarad ličnih interesa prisvojili državu kao njihovu ličnu svojinu.

Informativna služba

 

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top