Home » OBAVEŠTENJA » PONOSNI! Pomakla granice i postigla impozantne rezultate

PONOSNI! Pomakla granice i postigla impozantne rezultate

Beograd, 29.05.2019. – Član Foruma žena “Sloge” iz Knjaževca, sportistkinja Jelena Marinković bogatija je za još jednu medalju!

Ona je učestvovala na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj gde je oborila rekorde u sve tri discipline: Čučanj – Evropski rekord 150kg, Bench press – Evropski rekord 87.5kg, Deadlift – evropski rekord 170kg.

„Tim rezultatima sam se kvalifikovala za najprestižnije svetsko takmičenje Arnold sport festival koji će se održati u Ohaju, 2020. godine“, izjavila je Jelena Marinković za adriadaily magazine.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su ponosni na svoju Jelenu kojoj od srca čestitaju uspeh i žele još mnogo dobrih rezulatata u novim sportskim izazovima!

O Jeleni:
Jelena Marinkvić je majka dvoje dece, supruga, zaposlena kao kuvar u privatnoj firmi. Veliki je pobornik sindikalnog i građanskog aktivizma. Pored toga bavi se i profesionalno netipičnim sportom za žene –ponjerliftingom, državni je i Balkanski rekorder u bench press-u i deadliftu.

Informativna služba

 

 

.

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content