Home » OBAVEŠTENJA » Podrška građanskim protestima u Nišu

Podrška građanskim protestima u Nišu

NIŠ, 10.01.2018. – Gradski odbor Udruženih sindikata Srbije “Sloga” Niš podržava građanske proteste u Nišu i poziva svoje članove i simpatizere da se okupe u petak, 11.01.2019. godine u 18 časova na Trgu Kralja Milana.

Podršku dajemo zbog sve većeg nezadovoljstva položajem, tretmanom i uslovima rada zaposlenih, koji nikada u svojoj istoriji nije bio gori, budući da većina građana Niša, posebno u privatnom sektoru radi i živi na minimalcu, lišena i najosnovnijih prava zagarantovanih zakonima i Ustavom sopstvene države.

Zato, kao odgovorni ljudi ne možemo, niti smemo da ćutimo na svakodnevnu proizvodnju iluzije o ekonomskom prosperitetu, nikad većim platama i penzijama, jer je to laž koju stvarnost svakodnevno demantuje.

Pridružujemo se svim zahtevima građana Niša koji će život učiniti kvalitetnijim i dostojanstvenijim, i ujedno obezbediti sva prava u oblasti rada i sindikalnog organizovanja koja su tekovina socijalno odgovornih i demokratski organizovanih država.

Gradski odbor USS “Sloga” Niš

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*