Home » OBAVEŠTENJA » VESELINOVIĆ: Da nam 2019. bude godina stvaranja države dostojne radnog čoveka!

VESELINOVIĆ: Da nam 2019. bude godina stvaranja države dostojne radnog čoveka!

Beograd, 31.12.2018. – Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović čestitao je članstvu, simpatizerima i građanima Srbije predstojeće novogodišnje i Božićne praznike.

U čestitki koju je uputio, Veselinović navodi:

“Poštovani prijatelji, simpatizeri i članovi Udruženih sindikata Srbije „Sloga“. Na kraju ove 2018. godine, u ime sindikata i lično ime čestitam vam predstojeće novogodišnje i Božićne praznike. Želim da pre svega budete zdravi, imete uspeha na profesionalnom i ličnom planu i da u 2019. napokon svi počnemo da živimo kao normalan svet. Da pobedimo strah, da dignemo svoj glas i kažemo dosta jednom robovlasničkom sistemu i poslodavcima koji maltretiraju i ponižavaju radnike“ .

Prvi čovek najborbenijeg sindikata u Srbiji pozvao je sve na zajedničku borbu za stvaranje države dostojne radnog čoveka.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/2108165712538415/’ width=’700′ showtext=’true’ autoplay=’true’]

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*