Home » OBAVEŠTENJA » Počelo sa radom Slogino Savetovalište za radno – pravne odnose
Počelo sa radom Slogino Savetovalište za radno – pravne odnose

Počelo sa radom Slogino Savetovalište za radno – pravne odnose

Beograd, 01.08.2019. – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ obaveštavaju javnost da je od danas, 1. avgusta 2019. godine, počelo sa radom prvo Savetovalište za radno – pravne odnose koje je pokrenuo sindikat.

Pozivamo sve radnike da u radno vreme Savetovališta, utorkom i četvrtkom od 09 do 14 časova, pozovu potpuno besplatni telefonski broj 0800 000 205, iznesu svoj problem koji imaju, a naš pravni tim će pomoći da se taj problem reši.

Takođe, pozivom na isti broj telefona, svako ko ima saznanja da neko od direktora preduzeća ili ustanova ne posluje u skladu za važećim zakonima Republike Srbije, sumnje u te nepravilnosti, slobodno i bez straha iznese operaterima Savetovališta, a Udruženi Sindikati Srbije „Sloga“ će nakon toga postupati u skladu sa preporukama pravnog tima.

Ovaj nacionalni projekat podstaknut je stanjem u kom se danas nalazi svi zaposleni u Srbiji, kao i činjenicom da preko 85 odsto ispitanika u nedavno sprovedenom istraživanju smatra da se radnička prava u Srbiji ne poštuju.

Udruženi Sindikati Srbije „Sloga“ su rešili da realizacijom ovog projekta pomognu svima koji misle da su im prava iz radnog odnosa ugrožena i ovo zapravo znači da će svaki radnik u Srbiji moći da pozivom na telefonski broj 0800 000 205 dobije pravni savet od pravnog tima „Sloge“, bez obzira da li je član sindikata ili ne.

Link Savetovalište za radno – pravne odnose

Informativna služba

 

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top