Home » OBAVEŠTENJA » Sada i kampanjom u Kuriru

Sada i kampanjom u Kuriru

Gomilom informacija istrgnutim iz konteksta, nastavljena je negativna kampanja u javnosti protiv predsednika USS Sloga Željka Veselinovića. Ona se sada pretvara u otvoreni politički progon, uz medijsku hajku i grubo uplitanje njegove porodice.

Ovoga puta u današnjem listu „Kurir“, tekstom i ilustracijom na kojem se vidi gomila nekakvih faktura, tvrdnjom da je smenjen i da je trošio novac sindikata na sebe.

Niti je smenjen,niti su navodi tačni!

Tvrdnje i navodi u tekstu su istrgnuti iz konteksta kako bi stvorili kod čitaoca dramu i senzacionalizam, koji  treba da prikažu sliku nekakve „ teške malverzacije“ predsednika sindikata Željka Veselinovića.

Međutim, podnaslovom da je donirao 550.000 dinara ragbi klubu svoga sina, prekršen je i  kodeks profesije, jer sin Željka Veselinovića ima svega 7 godina i ne trenira ragbi.

Mešati u uplitati njegovog maloletnog sina u navodne malverzacije je ispod svake časti i dostojanstva, koje se od lista „Kurir“ moglo da očekuje, ali ne i od onih koji su im  plasirali te informacije i koji nisu razmišljali o njegovom detetu i posledicama moguće traume i uništenog detinjstva.

Uostalom, ….

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

6 comments

 1. Sandra Ivanovic

  Kurir je ….. i to je opstepoznato,ali su jos veca oni koji su hlebom hranjeni i sad dostavljaju falsifikovane papire.Sramno.Za pominjanje deteta moze i u zatvor da se ide.

 2. Iz aviona se vidi da je pokusaj rusenja Sloge zbog saradnje sa DS om i borbe protiv zakona o radu.Ja koliko vidim gospodin Veselinovic ima apsolutnu podrsku sindikata.

 3. Milica Vulovic

  A od kad babe penzioneri mogu da se za duple plate bore za radnike.Sram da ih bude.

 4. Puna podrska Zeljko i razbucaj

 5. Milan Jankovic

  Puna podrska predsedniku. Neka sud kaze sve o ovome a ne grupica iz Ustanicke

 6. Cini mi se da ni jedan sindikat nije bio toliko napadan i pokusan da se unisti od Sloge.Svaka cast i puna podrska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*