Home » SAOPŠTENJA » Osuđujemo tabloidno nasilje nad pripadnicom MUP-a

Osuđujemo tabloidno nasilje nad pripadnicom MUP-a

Sindikat policije Sloga najoštrije osuđuje tabloidno nasilje nad pripadnicom MUP-a Republike Srbije i objavljivanje neprimerenih i eksplicitnih snimaka na portalima pojedinih medija i na internet mreži.

Snimak je, što je očigledno, nastao u ljubavnom odnosu dvoje mladih ljudi, a policajka, tada polaznica kursa je jedina žrtva nasilja ostavljenog partnera, koji joj se ovim snimcima sveti i koji je jedini nasilnik koga treba sankcionisati.

Povodom tih snimaka, i Ministarstvo unutrašnjih poslova je najavilo da će u skladu sa zakonom proveriti istinitost i obavestiti javnost o rezultatima rada. Jadno, bedno i krajnje neprimereno!  

Pozivamo MUP i Sektor unutrašnje kontrole da se ne bave sadržajima iz tabloidnog blata, jer u samom ministarstvu ima mnogo većih problema, a svako nasedanje na srpske zaostale stereotipe o seksu su skretanje pažnje sa kriminalnih radnji u samom MUP-u, posebno istrage oko mnogobrojnih afera poput Jovanjice, Krušika, Savamale, prisluškivanja predsednika, saradnje pripadnika policije sa takozvanim Belivukovim klanom…

Sindikat policije Sloga

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.