Home » SLOGA VESTI » Sloga: Brnabić kapetan srpskog Titanika

Sloga: Brnabić kapetan srpskog Titanika

Predlog da dosadašnja premijerka Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove Vlade Srbije za Udružene sindikate Srbije “Sloga” uopšte nije iznenađenje.

Iznenađenje bi bilo da je predložen profesionalac i ekonomski stručnjak, koji bi bio od ugleda i integriteta u profesiji i javnosti, nezavistan u svom radu i na koga predsednik države ne bi imao uticaja u odlukama ko će joj biti ministri i saradnici.

Ovako, za radnike i penzionere, posebno one sa najnižim primanjima i penzijama – njen reizbor za mandatara je nastavak plovidbe srpskim Titanikom, kome nema spasa, jer u čamcima za spasavanje ima mesta samo za aktuelnu vlast, njihovu užu familiju i po kojeg koalicionog partnera.

Sada je na redu rijaliti sa sastavljanjem nove Vlade, koje će takođe imati svoju svakodnevnu predstavu za javnost i zamajavati narod jeftinim političkim trikovima, umesto da se odmah bave ekonomskom krizom i svakodnevnim poskupljenjima kojima se ne vidi kraj.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.