Home » OBAVEŠTENJA » Osuda napada na decu Dragana Đilasa

Osuda napada na decu Dragana Đilasa

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” najoštrije osuđuju sinoćni napad na decu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kojom prilikom su ona bila punih 10 minuta izložena jakom ozvučenju sa koga je puštano ‘Đilase lopove’, na svega 30 metara od stana gde žive, što je za posledicu imalo da su se deca tresla od straha i plakala.

Neverovatna je ostrašćenost aktuelne vlasti i njihovih koalicionih partnera, jer sve više gube prisebnost kada ne mogu da razlikuju opravdani bunt građana koji lupaju u šerpe zbog svakodnevnih obećanja i laži koje im se serviraju o lepom životu.

Umesto toga, režim direktnim napadoma preko svojih falangi na opozicione lidere, a sada i njihovu decu, krenuo je da zastrašuje građane, ne shvatajući da u tim istim građanima samo budi još jači gnev i veći prezir.

Pozivamo ministra policije Nebojšu Stefanovića kao predstavnika aktuelnog režima da prestane sa davanjem logističke podrške njegovim “stranačkim falangama” u vreme vanrednog stanja i policijskog časa, a direktora policije Vladimira Rebića i načelnika PU za Grad Beograd Milana Stanića, koji bi za razliku od ministra policije trebalo da budu profesionalci, da odmah uhapse počinioce i predaju ih nadležnom tužilaštvu na procesuiranje.

Upozoravamo, ukoliko se nekom iz opozicije, ili njihovim porodicama bilo šta nemilo desi, odgovornost će biti isključivo u njihovim rukama, jer ovakve metode zastrašivanja muzikom sa razglasa zabeležene su samo u diktaturama i fašističkim vladavinama.

U Beogradu, 04.05.2020.godine

Informativna služba

 

 

 

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*