Home » OBAVEŠTENJA » Odgovor Željka Veselinovića na portalu „Srbija danas“

Odgovor Željka Veselinovića na portalu „Srbija danas“

Beograd, 24.07.2018. – Nakon žalbe Savetu za štampu da su Željku Veselinoviću, predsedniku USS “Sloga” i odborniku u Skupštini grada Beograda povređena prava iznošenjem neistina od strane novinara i urednika redakcija “Pink”, “Srbija danas”, “Informer” i “Alo!”, portal “Srbija danas” je na svom portalu objavio njegovov odgovor i preneo u celini: https://www.srbijadanas.com/vesti/info/odgovor-zeljka-veselinovica

Odgovor Željka Veselinovića, predsednika Udruženih sindikata Srbije “Sloga” i odbornika u Skupštini grada Beograda na tekst “Đilasovi odbornici VREĐALI i PSOVALI Vesića, Mirković odgovorio: Treba da vas je stid, niste dostojni da predstavljate Beograđane”, objavljen na Portalu “Srbija danas” (www. srbijadanas.com), 22.jula 2018 godine – link: https://www.srbijadanas.com/vesti/beograd/dilasovi-odbornici-vredali-i-psovali-vesica-mirkovic-odgovorio-treba-da-vas-je-stid-niste-dostojni-2018-06-29

– Od samog konstituisanja Skupštine grada Beograda, pored Dragana Đilasa, ja i odbornici “Saveza za Srbiju” sa liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ izloženi smo konstantnim i brutalnim uvredama i lažima koju iznose predstavnici vladajuće koalicije sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, na čelu sa šefom Aleksandrom Mirkovićem.

Sve izneto u pomenutom tekstu predstavlja neistinu jer ja nikome nisam dobacivao, nisam vređao, posebno kako je navedeno da sam pored odbornika Dejana Čokića, “na brutalan, necivilizovan i neprihvatljiv način uputio niz uvreda Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika Beograda dr Zorana Radojičića.

Posebno moram da naglasim da se u tekstu navodi da sam “smenjeni predsednik” Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, što je potpuno netačno i obmanjujuće za javnost.

Istina je da odbornici vladajuće većine, njih sedam do osam, očigledno imaju zadatak da kad god neko od nas iz opozicije izađe za govornicom, prave “veštačku buku i galamu”, tako što dobacuju, vređaju i provociraju sa namerom da se predstavnici opozicije onemoguće da izgovore za govornicom ono šta žele.

Tu galamu vrše kao zamenu teza, da se sva ta dobacivanja i uvrede prebace na račun opozicije, kako bi se unizila kompletna opozicija i rad parlamenta, baš kao i tada kada je odbornik Dejan Čokić silazio sa govornice.

U prilog istine dodajem da čak ni opomenu nisam dobio, koja se inače u dobija za mnogo manje ispade, što govori u prilog istine da se radi o običnoj izmišljotini.

 

Link ka tekstu na portalu „Srbija danas“ Odgovor Željka Veselinovića

 

 

..

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*