Home » OBAVEŠTENJA » Antić Srećko će imati stoprocentno bolovanje

Antić Srećko će imati stoprocentno bolovanje

Ćuprija – Beograd, 25.07.2018. –  Višem instrumenaru Antić Srećku, članu Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ u Opštoj bolnici Ćuprija nadležni prihvatili u petak dokumentaciju o povredi na radnom mestu, koju su popunili i prosledili fondu PIO. Očekuje se da komisija odobri stoprocentno bolovanje.

–   Nakon što se Antić povredio na radnom mestu, prilikom iznošenja takozvanih “doboša” koji se koriste za iznošenje salskog veša iz operacione sale i dopisa koji sam predao u petak nadležnima bolnice, juče je ostvarena i dobra komunikacija sa direktorom bolnice Slobodanom Gajićem, rekao nam je Vladan Arsić, predsednik sindikata „Sloga“ u Opštoj bolnici Ćuprija.

VIŠE NA: Zdravstveni radnici bez prava na stoprocentno plaćeno bolovanje!?

Arsić ističe da je ovim značajno i u vrlo kratkom vremenu popravljen odnos u komukaciji sa poslodacem, što se mora istaći i pohvaliti jer je bilo nekih manjih nesporazuma u odnosu na sam događaj koji se desesio u vezi predaje dokumentacije za stoprocentno bolovanje.

Predrag Đurić, predsednik granskog Sindikata zdravstva i socijalne zaštite “Sloga” pozdravlja brzo razrešenje spora i nada se da će se u budućnosti saradnja predstavnika sindikata i poslodavca u Ćupriji biti na dobrom i višem nivou.

Đurić je ujedno pozvao sve zaposlene u zdravstvu da se priključe Granskom sindikatu zdravstva i socijalne zaštite “Sloga” i da u zdravstvenim ustanovama širom Srbije uz njegovu pomoć i njegovih saradnika osnuju podružnice „Sloge“ kako bi se zajednički borili za prava zaposlenih u zdravstvu.

Informativna služba

 

..

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*