Home » ОБАВЕШТЕЊА » Антић Срећко ће имати стопроцентно боловање
Антић Срећко ће имати стопроцентно боловање

Антић Срећко ће имати стопроцентно боловање

Ћуприја – Београд, 25.07.2018. –  Вишем инструменару Антић Срећку, члану Удружених синдиката Србије „Слога“ у Општој болници Ћуприја надлежни прихватили у петак документацију о повреди на радном месту, коју су попунили и проследили фонду ПИО. Очекује се да комисија одобри стопроцентно боловање.

–   Након што се Антић повредио на радном месту, приликом изношења такозваних “добоша” који се користе за изношење салског веша из операционе сале и дописа који сам предао у петак надлежнима болнице, јуче је остварена и добра комуникација са директором болнице Слободаном Гајићем, рекао нам је Владан Арсић, председник синдиката „Слога“ у Општој болници Ћуприја.

ВИШЕ НА: Здравствени радници без права на стопроцентно плаћено боловање!?

Арсић истиче да је овим значајно и у врло кратком времену поправљен однос у комукацији са послодацем, што се мора истаћи и похвалити јер је било неких мањих неспоразума у односу на сам догађај који се десесио у вези предаје документације за стопроцентно боловање.

Предраг Ђурић, председник гранског Синдиката здравства и социјалне заштите “Слога” поздравља брзо разрешење спора и нада се да ће се у будућности сарадња представника синдиката и послодавца у Ћуприји бити на добром и вишем нивоу.

Ђурић је уједно позвао све запослене у здравству да се прикључе Гранском синдикату здравства и социјалне заштите “Слога” и да у здравственим установама широм Србије уз његову помоћ и његових сарадника оснују подружнице „Слоге“ како би се заједнички борили за права запослених у здравству.

Информативна служба

 

..

 

УКРАТКО - sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Ваша е-адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top