Home » OBAVEŠTENJA » Nezakonito podizali sebi plate
Nezakonito podizali sebi plate

Nezakonito podizali sebi plate

Dok se zaposlenima koji rade u javnim i komunalnim preduzećima protivzakonito od strane direktora uskraćuje isplata toplog obroka i regresa u visini koja je propisima predviđena, opštinari se bahate.

Na 32. sednici Skupštine Grada Užice, u drugoj tački dnevnog reda raspravljalo se o Izveštaju Državne revizorske institucije za 2018. godinu.

U izveštaju možete ostvariti uvid u poslovanje naših gradskih vlasti i veliki broj zamerki od strane Državne revizorske institucije koja je više puta ukazivala da je poslovanje bilo nezakonito, odnosno nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Tu je bilo od nezakonitog podizanja visine plata opštinskim funkcionerima do uplaćivanja dotacija bez javnog konkursa.

Ceo izveštaj možete naći na internetu na adresi:  32. sednica Skupštine grada Užica/ kada kliknete dnevni red i tačku 2.

Informativna služba

 

Izvor: FB  USS Sloga Užice/ link/

 

 

….

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top