Home » SAOPŠTENJA » Napad na “Danas” kontinuitet orkestriranih napada na kritičke medije

Napad na “Danas” kontinuitet orkestriranih napada na kritičke medije

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ najoštrije osuđuju neosnovane i pojačane napade na dnevni list Danas i ocenjuju da se radi o kontinuitetu orkestriranih napada na kritičke medije koji nisu pod kontrolom vlasti sa namerom prikrivanja sopstvene nesposobnosti i prebacivanja odgovornosti na druge.

To se vidi i iz ponašanja predsednice Vlade Ane Brnabić koja ne trpi kritike već isključivo u javnost iznosi notorne laži o uspehu svoje Vlade i standardu građana zarobljenih u „potemkinovim selima“ i opsenama čoveka koji je postavio na to mesto.

Mi u ovom trenutku imamo ekonomski standard kojim bi se svaki iole pošteni političar postideo, jer većina građana Srbije živi na minimalcu i u bedi, bilo da se radi o plati ili penziji.

Radnici i penzioneri gube trku sa potrošačkom korpom, jer o standardu i kupovnoj moći govore isključivo cene u trgovinama i na pijacama širom Srbije.

Ta famozna potrošačka korpa koja je kao omča oko glave svih koji bi najviše voleli da mogu da nauče narod da živi od vazduha, predizbornih paketa sa litrom ulja, konzervom ribe, sapunom  i obećanjima da će im biti bolje.

Međutim, realnost je sasvim drugačija. Mesa odavno sve manje jedemo, a i voća i povrća se nismo najeli. O mesečnim režijama da i ne govorimo. Skupo je, previše je skupo, ako to premijerka u svojoj agendi digitalizacije uopšte ume da vidi i razume!

Informativna služba

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content