Home » OBAVEŠTENJA » NAJAVA DOGAĐAJA Protest zbog niskih zarada i fiktivnog zapošljavanja u Pošti Srbije

NAJAVA DOGAĐAJA Protest zbog niskih zarada i fiktivnog zapošljavanja u Pošti Srbije

U utorak, 15. juna sa početkom u 19 časova, ispred glavnog poštanskog centra u Ugrinovačkoj 210,  u Zemunu, održaće se protest u organizaciji radnika JP Pošta Srbije. Na protest su pozvani svi zaposleni i svi sindikati Pošte, a protest će podržati i Udruženi sindikati Srbije „Sloga“.

Udruženi sindikati Srbije“Sloga“ pozivaju sve zainteresovane medije, odnosno redakcije da pošalju svoje novinare i ekipe da proprate ovaj događaj.

Na protestu će nezadovoljni radnici izneti svoje ključne zahteve koji se tiču materijalnog položaja i radno-pravnog položaja zaposlenih u Pošti Srbije i najaviti svoje dalje akcije.

Ovim putem pozivamo i sve ljude dobre volje, organizacije i pojedince kojima je stalo do države i sistema u kome se živi, a ne preživljava – da se u utorak priključe poštarima i podrže ih u svojim zahtevima koji su pre svega egzistencionalne prirode, jer je zarada u Pošti Srbije u poslednjih nekoliko meseci kod pojedinih išla čak i ispod minimalne cene rada.

U Beogradu, 13.06.2021. godine

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*