Home » OBAVEŠTENJA » Mi štitimo radnike Srbije!

Mi štitimo radnike Srbije!

Beograd, 04.01.2016. godine  –  Od početka rada Agencije za mirno rešavanje radnih sporova, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, posebno Granski sindikat zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“ za svoje članstvo, zbog mobinga, šikane i diskriminacije na radu pokrenuli su više desetina zahteva za arbitražom između poslodavca i zaposlenog kroz medijaciju ovlašćenih arbitara i miritelja.

Više od 90 odsto pokrenutih slučajeva završeno je pozitivno!

O ovoj temi je na TV Pink emitovan i kraći prilog, a o samom angažmanu sindikata kroz instituciju mirenja Agencije za mirno rešavanje radnih sporova govorio je i potpredsednik „Sloge“ i predsednik Granskog sindikata zdravstva Predrag Đurić.

Ovo je samo još jedan od mnogobrojnih primera sindikalnog rada i zaštite članstva koju uspešno sprovode Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, najborbeniji i najnapadaniji sindikat u Srbiji, koji sa ponosom izgovaraju i mogu da kažu „Mi štitimo radnike Srbije!“

U nastavku prilog:

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*